2012. január 31., kedd

LifeView Not Only TV Hybrid DVB-T és analóg TV t - Jelenlegi ára: 10 290 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a terméket! LifeView Not Only TV Hybrid DVB-T és analóg TV tuner, PCI (LV3H)Leírás:
A hagyományos televíziók nem alkalmasak a digitális TV adás vételére. Az új technikához set-top-box-ra vagy dekóderre van szükség. A PC-n pedig egy DVB-T TV kártyára. Az átállás alatt azonban még keverednek az adók, van analóg és lesz digitális a kedvenc csatornák között. Ezért van szükség a hibrid, analóg és digitális jel vételére is alkalmas kártyára. Vigyázzunk, csak az MPEG-2 kódolást tudó készülékek, TV-k és kártyák nem lesznek jók a magyarországi adások vételére, csak az MPEG-4-et tudó társaik! A LifeView Not Only TV modellek mindenféle számítógépes felhasználáshoz nyújtják a digitális szórakozás élményét. A TV adás nézésén túl fel is vehetjük a kedvenc műsorunkat, digitalizálhatjuk a videókamerán levő filmet vagy a játékkonzolt kapcsolhatjuk a PC-hez. Miközben szörfözünk a neten vagy dolgozunk, kis ablakban nyomon követhetjük egy meccs állását vagy hallgathatunk egy rádióállomást. Tulajdonságok: - Autoscan 125 TV csatorna - Csatorna átnevezés - Teletext támogatás - Felirat támogatás - EPG támogatás - FM rádió - Időzített felvétel - Time-shift funkció - Távvezérlés Power off funkcióval - DVB-T támogatás - 30 fps A vétel-előrejelzési számítások hullámterjedési modelleken alapuló, statisztikai becslések, nem vehetik figyelembe a helyi adottságokat (pl. fák, épületek árnyékoló hatása, terepviszonyok). Az elméleti számítások adott vevőantennát (10 méteres magasságot, irányítottságot, megfelelő nyereséget) feltételeznek. Ha a jelzett területen belül még sincs megfelelő vétel (a becslés bizonytalanságából adódóan), magasabbra elhelyezett antennával és/vagy aktív (erősítős) antenna használatával érdemes a vételi lehetőséget kipróbálni. - Teljes képernyőnél felbontás: 720 x 480 (NTSC) és 720 x 576 (PAL) - Videó rögzítési forma: MPEG-II - Pillanatkép rögzítés: BNP, JPG, PNG, TIF - Videó rögzítésnél felbontás: 720 x 480 (DVD NTSC) és 720 x 576 (DVD PAL) - Csatlakozók: FM antenna, AV antenna, AV In, IR Sensor csatlakozó - Ajánlott rendszer: P4 2GHz, 512MB RAM, 50MB szabad hely, 32MB VGA HDTV, UHF/VHF antenna, Hangkártya, PCI slot ,, A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. "Garancia: 24 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 14. 00-19. 00; Péntek: 14. 00-18. 00). Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-3 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 3 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
A termék jellemzői a gyártó által megadott adatok alapján kerültek feltüntetésre. A gyártó a termék adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Az esetleges változásért, eltérésért felelősséget nem tudunk vállalni.
A termék képe(i) illusztráció(k), a termék a valóságban eltérő lehet. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 10 290 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 18:57
. LifeView Not Only TV Hybrid DVB-T és analóg TV t - Jelenlegi ára: 10 290 Ft