2011. október 28., péntek

1 hét INGYEN szállás Tenerifén 4*-os apartmanban - Jelenlegi ára: 1 Ft

1 hét ingyen szállás Tenerifén, az örök nyár szigetén, 4*-os apartmanokban
2 felnőtt és max. 2 gyerek részére
Az apartmanok a www. regencyresorts. com oldalon megtekinthetők!
Az ajánlat nem csalás, nem ámítás, én is így vettem részt a lenti fotókon szereplő utazáson! A lehetőség, a minőség garantált, úgyhogy ne hezitálj, csapj le rá és utazz!!!
Az apartmanokban nincs turnusváltási nap, bármelyik napon érkezhetsz! Egyetlen feltétele az ingyen szállás igénybevételének, hogy vegyél részt egy 3-4 órás üdülőprogramot bemutató előadáson minden kötelezettségvállalás nélkül, illetve megérkezéskor fizetendő 300 euro kaució, melyet távozáskor visszakapsz!
Ha úgy döntesz, hogy nem hagysz ki egy ilyen páratlan ajánlatot és lecsapsz a lehetőségre, megosztom Veled minden tapasztalatomat, segítek a foglalásban, a repülőjegy vásárlásban, az autóbérlésben, illetve a programok, látnivalók megtervezésében! Foglalásodat a spanyolországi magyar kapcsolattartó intézi, aki a tőlem kapott elérhetőségeken fog keresni Téged és minden kérdésedre válaszol!
Ha esetleg dec. 1 és 16. között indulnál, szabad helyek függvényében még ingyenes félpanziós ellátásban is részesülhetsz 2 fő részére.
Ne habozz, csapj le rá és indulj feltölteni a napelemeidet!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-24 15:06
. 1 hét INGYEN szállás Tenerifén 4*-os apartmanban - Jelenlegi ára: 1 Ft