2011. szeptember 22., csütörtök

Minőségi Elektromos Cigaretta számlával - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Ha tényleg szeretne leszokni ez a jó választás!
Elektromos cigaretta szett
+
ajándék autós töltő
Az elektromos cigarettáról
Az ELEKTROMOS CIGARETTA képes helyettesíteni a hagyományos cigarettát. Annyiban tér el attól, hogy a használata során nem képződik kátrány, káros égéstermék, és a további közel 500 féle az emberi szervezetre káros kémiai összetevő sem (amelyek egyébként a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák. Tartalmaz viszont nikotint, ami miatt javasoljuk, hogy teljesen szokjon le a dohányzásról!  
Az elektromos cigaretta előnyei
A dohányosok többsége azért dohányzik, mert élvezi a dohányzással együtt járó mozdulatokat, annak érzelmi, és fizikai hatásait. Az  e-cigaretta használatával megszabadulhat a hagyományos cigaretta fogyasztásával járó számos egészségügyi kockázattól, úgy, hogy közben nem kell lemondania a dohányzás kínálta örömökről.  
Az e-cigaretta használatának legfőbb előnyei:
alacsonyabb az egészségügyi kockázat
a hagyományos dohányzást tiltó helyeken is használható (iroda, étterem, repülő… )
a társadalmi kirekesztés elkerülése
nem füstöl, nem ég, nem tűzveszélyes
a passzív dohányzás kizárva
a használatkor kiáramló pára szagtalan, így nem lesz büdös a ruha és haj
jelentősen olcsóbb, mint a hagyományos dohányzás.
Az ELEKTROMOS CIGARETTA látszólagos füstjét, melyet mikroelektronikai szabályozó technológia, és porlasztási eljárás generál, kátrány nélkül lélegezhetik be a használók. A füst tehát látszólagos, vagyis vízgőz (pára), és a használt patron típusától függően nikotin kerül a szervezetbe.  
Az ELEKTROMOS cigi-t használók tehát megakadályozzák, hogy tüdejükbe és szervezetükbe kátrány, és számos más veszélyes anyag jusson, és megkímélik a kellemetlen cigarettafüsttől a passzív dohányosokat is.
Számlával, garanicával


Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 09:14
. Minőségi Elektromos Cigaretta számlával - Jelenlegi ára: 8 900 Ft